• English
  • Om festivalen
    • Velkommen til Norway Seafood Festival 2025
    • Nyheter fra 2025
    • Tidligere festivaler
    • Markedsmateriell
    • Nyhetsbrev
  • Restauranter
    • Pop-Up restauranter 29. & 30. mars
    • Utforsk sjømatmenyene på byens restauranter
  • Sjømatmarkedet
    • Dette skjer på sjømatmarkedet
    • Showcooking
  • Barnas Sjømatfestival
 
  • English
  • Om festivalen
    • Velkommen til Norway Seafood Festival 2025
    • Nyheter fra 2025
    • Tidligere festivaler
    • Markedsmateriell
    • Nyhetsbrev
  • Restauranter
    • Pop-Up restauranter 29. & 30. mars
    • Utforsk sjømatmenyene på byens restauranter
  • Sjømatmarkedet
    • Dette skjer på sjømatmarkedet
    • Showcooking
  • Barnas Sjømatfestival
  • Søk
Facebook Instagram LinkedIn Youtube

Smakebiter 2023

Bakklandet barnehage slår et ekstra slag for sjømaten

Matmanifest-utfordring på sjømatfestivalen

Barnas sjømatfestival

Fra rampa til ganen

Den beste sjømaten på Street Food Market

Sylskarpt slipekurs

Fra rogn til tallerken  

Sjømat 2023 – en konferanse om fremtidens mat

Hvit fisk på menyen under festivalen

Helse og matglede på St. Olavs hospital

Gamle tradisjoner til Ravnkloa

Fagn gjør seg festivalklar

Smakfullt og sunt med sei

Velkommen hjem til Bjørn!

Liv og røre i Ravnkloa

Tang og tare er havets grønnsak  

Man tar vare på det man er glad i

Moro og lærerikt om korallrev

Trøndelag er i en særklasse

Gleder seg til å treffe publikum

Norway Seafood Festival

E-post:

post@norwayseafoodfestival.no

Facebook Instagram LinkedIn Twitter
  • Spis
  • Opplev
  • Lær
  • Sjømatmarkedet
  • Ønsker du å bidra?
  • Nyhetsbrev
  • Personvern og cookies

Levert av: Doghouse