Utstiller på sjømatmarkedet

Bli med og skap et fantastisk sjømatmarked på Clarion Hotel Brattøra 16. og 17. mars 2024

Clarion Hotel Trondheim på Brattøra åpner dørene og ønsker deg velkommen til fantastisk sjømatmarked under Norway Seafood Festival. Her samles lokale sjømatprodusenter som ser frem til å servere smaksprøver, dele gode tips og sine beste oppskrifter. Sjømatmarkedet er mer enn et tradisjonelt marked, og det vil bli show cooking, konkurranser og eget program for barn.

Åpningstider sjømatmarkedet på Clarion Hotel Trondheim
Lørdag 16. mars fra kl 11-16
Søndag 17. mars fra kl 11-16

Mål
Å etablere Norges største mønstring av sjømat og bidra til å styrke posisjonen til norsk sjømat hos forbrukere. Norway Seafood Festival skal være en pådriver for å spre kunnskap og engasjement om fremtidens viktigste matressurs.

Sjømatfestivalen skal farge byen
En viktig del av festivalen er selvsagt å smake på og spise den fantastiske sjømaten fra Norge. Men det er også masse annet som bidrar til at besøkende får en flott festivalopplevelse. Norway Seafood Festival skal by på

  • Matopplevelser
  • Konkurranser
  • Kurs
  • Foredrag
  • Konferanse
  • Opplevelser, og mye mer

Utstillerområdet Clarion Hotel Trondheim

Årets utstillere på sjømatmarkedet

Markedsføring

Norway Seafood Festival markedsfører arrangementer og bidragsytere som ønsker å være del av festivalen og sjømatmarkedet. Send mail til post@norwayseafoodfestival.no og vi følger opp med mer informasjon og detaljer.

Se her hva publikum kunne oppleve under Norway Seafood Festival 2023.