Utforsk mattilbudet på sjømatmarkedet

Gled deg til sjømatmarkedet 16. – 17. mars på Clarion Hotel Trondheim. Oppdag nye smaker eller nyt tradisjonelle favoritter. Se frem til en hyggelig prat med utstillerne og sjømatprodusenter, og kjøp med fristelser hjem. Akkurat som på verdens største matmesse Grüne Woche i Berlin kan smaksprøver kjøpes med polletter.

Lobster roll fra Smaker fra Øyriket
Prøv nydelig lobster roll med krabbe fra Hitramat.

Salmon roll fra Smaker fra Øyriket
Slik har du aldri smaks laks! Prøv salmon roll med røkelaks fra Garnvik.

Fiskesuppe fra Clarion Hotel Trondheim
Nyt nydelig fiskesuppe fra kjøkkenet på Clarion Hotel Trondheim. Den serveres på matutsalget i Cosmos på sjømatmarkedet.

Sushi Sabrura
Familiefavoritten Sabrura kommer til sjømatmarkedet med sine beste sushi-retter.

Ankeret
Ankeret Mat AS er en liten familiebedrift som holder til på den vesle øya Kråkvåg, ytterst i havgapet mellom Ørlandet og Hitra. De har blant annet Ankersild som ble kåret til årets beste nye produkt under Trøndersk Matfesival 2021. Prøv deres fantastiske sildeprodukter på utsalget. 

Meny
Dagligvarekjeden Meny kommer med spennende smaksprøver på skrei cheviche, blåskjell dampet i Gringo og spicy Slegge fra ASK, sprøstekte torsketunger og alkoholfri drikke som passer til.

Hitra Mat
Smak på en rekke havskatter som blant annet nydelig krabbe fra Hitra.

Garnviks Røkeri
Smak utvalgte lakseprodukter av varmrøkt og kaldrøkt laks og ørret. Prøv utvalgte sildeprodukt og nyheten Laksegodt! 

Nordic Group
Utforsk lokale sjømatproduter, og smak utsøkte Frøyalaks med tilbehør.

Smaker fra Øyriket
Ta turen til  Smaker fra Øyriket sin pop-up restaurant. Her vil du få sjømat street food basert på råvarer fra Hitra og Frøya. Gled deg til salmon roll og lobster roll.

Sulten-appen
Slik har du aldri smakt vafler! Sulten-appen står på stand og skal servere nydelige japanske vafler. De er formet som fisk og blir laget med spennende smaker som kimchi og ost. Vaffelrøren er krydret med tare fra Lofoten Seaweed.

Vær først ute til å motta festivalnyheter
Meld deg på vårt nyhetsbrev for rykende fersk info om festivalen på epost.