Utforsk sjømatmenyene på byens restauranter

Under Norway Seafood Festival inviterer byens restauranter til uforglemmelige sjømatmåltid.

Perfekt sesong
På senvinteren er sjømaten på sitt beste.  Når det er iskaldt i vannet forsvinner algene, noe som bedrer levevilkårene for skalldyr og skalldyrene blir ”fastere i fisken».  I tillegg er været mer stabilt på senvinteren, noe som legger til rette for gode forhold for fiske.  Det betyr at kokken kan velge og vrake i det beste av sjøens råvarer, og at du kan oppleve de beste sjømatrettene. Trøndelagskysten er blant annet kjent for kamskjell i verdensklasse og skreien er perfekt på denne tiden av året.

En kulinarisk reise
Trondheim har kommet på stjernekartet som matdestinasjon. Her finner du elitekokker, Michelin-stjerner og lokale råvarer i verdensklasse. Under Norway Seafood Festival serverer byens restauranter sine beste sjømatmenyer, og festivalprogrammet kan friste med noe godt for enhver; opplev blant annet fine dining på To Rom og Kjøkken eller besøk familiefavoritten Sabrura med sin populære sushi-buffet. Utforsk byens beste vinkart på Spontan Vinbar eller krabbe i verdensklasse på The Crab.  Under Norway Seafood Festival blir du kjent med både nye smaker og tradisjonelle favoritter.

Velbekomme!