Digs Cafe
Digs Café er et sted for å jobbe, møtes, bli inspirert, spise og drikke. Husets kjøkken tilbereder fersk frokost, lunsj, velsmakende hjemmebakst og snacks laget av ingredienser i høy kvalitets. Kafeen serverer vin, øl, brus og juice. Hver dag lager kokkene en deilig lunsj, og du kan alltid velge et vegetarisk alternativ. Digs skal markere Norway Seafood Festival med deilige smaker fra havet hele uken.
Mandag
Frutti di Mare, med reker, skjell, urter og hvitløksbrød.
Allergener: Hvete, egg, skalldyr, bløtdyr, melk
Tirsdag
Bakt skrei med chorizo, grillet brokkoli, perlepotet og eplesjy.
Allergener: Fisk
Onsdag
Grillet scampi med maiskrem, frisk salat og spenstig saus.
Allergener: Skalldyr, melk
Torsdag
Smørstekt piggvar med potetkrem, salat og smørsaus med avruga.
Allergener: Fisk, melk.
Fredag
Fisketaco med torsk, kål, eple, rømme og lime.
Allergener: Melk, hvete, fisk.
Pris på dagens lunsj er 149,-