Dette skjer under Norway Seafood Festival 2024

Fra 15. – 21. mars 2024 kan du oppleve Norges store mønstring av sjømat i Trondheim. Gled deg til et spennende og inspirerende festivalprogram for hele familien hvor opplevelser og læring går hånd i hånd.

Spis verden beste sjømat
Råvarer fra havet er kokkens favoritt på kjøkkenet. Sjømat kan tilberedes på overraskende måter, og er samtidig bærekraftig og sunt. Trondheim er et kulinarisk sentrum, og byens restauranter og spisesteder markerer Norway Seafood Festival med egne sjømatmenyer hele festivaluken.

Spennende sjømatmarked
Møt lokale sjømatprodusentene på sjømatmarkedet. På Clarion Hotel Brattøra får du smake på og lære om den unike sjømaten fra Norge. Arne Hjeltnes leder an når det beste fra havets råvarer skal tilberedes for åpen scene, og du får oppleve show cooking og bli med bak kulissene når sjømat i verdensklasse skal tilberedes. Kjent kokker som Øyvind Hellstrøm dukker også opp for en gjesteopptreden. Det er mye å glede seg til!

Barnas Sjømatfestival
Norway Seafood Festival er en fest for hele familien. På Barnas Sjømatmarked kommer blant annet Vitensenteret med aktiviteter for både små og store barn. Opplevelsessenteret SeeSalmon lar barn og unge få et unikt innblikk havbruksnæringen med spennende undervisningsopplegg om havbruk og bærekraft.Her møter du også kjente influencere som Ellen Aabol og Karen Elene Thorsen.

Bocuse d’ Or Europe
EM i kokkekunst skjer i Trondheim Spektrum19. – 20. mars. Stjernekokkene skal blant annet bryne seg på norsk sjømatsom tørrfisk, kamskjell og skrei. Et stort, internasjonalt publikum vil være i Trondheim disse dagene og byen blir sentrum for tidenes kokkemesterskap! Les mer om Bocuse d´Or her.

Vær først ute til å motta festivalnyheter
Meld deg på vårt nyhetsbrev for rykende fersk info om festivalen på epost.