Du møter kokker fra stjernerestauranten Fagn og Le Bistro og noen av Norges største mat-influensere, nemlig Ellen Aabol og Karen Elene Thorsen. La deg begeistre av villbonden Jim Andrè Stene som står bak Trøndelag Sankeri, og som har blitt en favoritt blant landets beste restauranter med sine produkter. Han kommer med kokk for å vise hva han kan få til med sine ville vekster.
Tid: Lørdag 16.mars og søndag 17. mars Sted: Clarion Hotel Trondheim
Show Cooking lørdag 16. mars
Kjøkken 1
Kjøkken 2
12:00 – 12:20
Christer Sandø – Sandømat Stokkøy
12:30 – 12:50
Ivar Moe – Fagn
Thorvald Nørsett – Le Bistro
13:30 – 13:50
Ellen Aabol
Karen Elene Thorsen
14:00 – 14:20
Kokk Christer Rødesth
14:30 – 14:50
Villbonden Jim Andre Stene og kokken
15:00 – 15:20
Inge Johnsen – Måltidskultur
Show Cooking søndag 17. mars
Kjøkken 2
11.30 – 11.50
Inge Johnsen – Måltidskultur
12:00 – 12:20
Inge Johnsen – Måltidskultur
12:30 – 12:50
Villbonden Jim Andre Stene og kokken – Trøndelag Sankeri