Opplev Show Cooking på sjømatmarkedet

Du møter kokker fra stjernerestauranten Fagn og Le Bistro og noen av Norges største mat-influensere, nemlig Ellen Aabol og Karen Elene Thorsen. La deg begeistre av villbonden Jim Andrè Stene som står bak Trøndelag Sankeri, og som har blitt en favoritt blant landets beste restauranter med sine produkter. Han kommer med kokk for å vise hva han kan få til med sine ville vekster.  

Tid: Lørdag 16.mars og søndag 17. mars
Sted: Clarion Hotel Trondheim

Kjøkken 1Kjøkken 2
12:00 – 12:20Christer Sandø – Sandømat Stokkøy
12:30 – 12:50Ivar Moe – Fagn Thorvald Nørsett – Le Bistro
13:30 – 13:50Ellen AabolKaren Elene Thorsen
14:00 – 14:20Kokk Christer Rødesth
14:30 – 14:50Villbonden Jim Andre Stene og kokken
15:00 – 15:20Inge Johnsen – Måltidskultur
Kjøkken 2
11.30 – 11.50Inge Johnsen – Måltidskultur
12:00 – 12:20Inge Johnsen – Måltidskultur
12:30 – 12:50Villbonden Jim Andre Stene og kokken – Trøndelag Sankeri
13:00 – 13:20Karen Elene Thorsen
13.30 – 13.50Ellen Aabol
14:00 – 14:20Sara Osuma (Sit)
14:30 – 14:50Lena Kvande (ISS)
15:00 – 15.20Robin Johansson (St Olav)