Sjømatmarkedet

Nettsted

Sjømatmarkedet

Adresse

Clarion Hotel Trondheim, Brattørgata 1

Under Norway Seafood Festival 2024 kommer lokale sjømatprodusenter til Clarion Hotel Trondheim på Brattøra. Ta turen til Norges store mønstring av sjømat, og opplev et fantastisk sjømatmarked for hele familien.  

Åpningstider sjømatmarkedet på Clarion Hotel Trondheim
Lørdag 16. mars fra kl 11-16
Søndag 17. mars fra kl 11-16

Smak og opplevelser
Sjømatmarkedet er mer enn et tradisjonelt marked. Arne Hjeltnes leder an når det beste fra havets råvarer skal tilberedes for åpen scene, og du får oppleve show cooking og bli med bak kulissene når sjømat i verdensklasse skal tilberedes. Norges beste sjømatprodusenter vil servere spennende smaksprøver og dele sine beste tips til hvordan du kan tilberede sjømaten hjemme. Garnvik, Domstein Sjømat og HitraMat er noen av utstillerne du treffer på sjømatmarkedet, i tillegg til dagligvarekjedene Meny og Coop Mega. Opplev unike smakskombinasjoner når Stig Bareksten skal demonstrere sin gin sammen med sjømat.

Kjente fjes
Kjent kokker som Øyvind Hellstrøm dukker også opp for en gjesteopptreden. Han har i flere tiår vært en profilert kokk og tv-profil. En av hans siste prosjekter er kokeboka «Til Ungdommen» som han har skrevet sammen med sin stesønn Nils.En av Norges største mat-influencere Ellen Aabol og Karen Ellen Thorsen, mest kjent som «Fattig Student», kommer til sjømatmarkedet for å dele sine beste sjømatoppskrifter og ser frem til å treffe deg.

Barnas Sjømatmarked
Barn og unge har en naturlig plass under festivalen Norway Seafood Festival. Barnas Sjømatfestival skal engasjere og pirre nysgjerrigheten hos de minste. Til festivalen kommer blant annet Vitensenteret med aktiviteter for både små og store barn, og opplevelsessenteret SeeSalmon lar barn og unge få et unikt innblikk i havbruksnæringen. Dagligvarekjeden Meny skal arrangere sin populære «Fiskeknappen» hvor de minste blir kjent med blant annet Kaja Kveite og Ludvig Laks. Treff sjømatprodusenter fra Hitra og Frøya som skal arrangere morsomme aktiviteter for barna. I tillegg kommer samarbeidsprosjektet Fosenregionen som stiller med egen stand og ønsker hele familien velkommen til aktiviteter. Ikke gå glipp av «Unge Kokker» som ser frem til å fortelle om hvorfor sjømaten er viktig for bærekraft og god helse.