Ellen Aabol til Barnas Sjømatfestival

Nettsted

www.ellenaabol.no/

Adresse

Clarion Hotel Trondheim, Brattørgata 1

Ellen Aabol er en av Norges største matprofiler som opplever høy grad av engasjement på kryss av sine kanaler hvor hun ukentlig deler inspirasjon og relevant informasjon til sine norske følgere. Hun har utviklet et Snapchat-univers hvor hun live lager mat hver uke, en stor TikTok-kanal og en Instagram-kanal hvor hun deler innhold som både går på mat og livsstil. Hun har gitt ut kokebok og jobber med nye bokprosjekter. 

I tillegg har Ellen fått en posisjon som gjør at hun inviteres inn i andre spennende prosjekter som går på mat. Hun er blant annet programleder på Matredderdagen sammen med Q-Meieriene, hun sitter i juryen til Twinings- Norges beste hotellfrokost og nå også som bidragsyter til å løfte fokus mer på det å oppmuntre til å spise mer fisk. Og når det kommer til fisk må hun selv lære mer om hvordan man kan tilberede best mulig. 

Ellen kommer til å være på plass under hele festivalen og vil signere bøker, utfordres av deltakere, av kokkene der og ikke minst lage TikTok sammen med de som vil.