Hvit fisk på menyen under festivalen
Foto: ISS
ISS er en av Norges største leverandør av kantinedrift og skal markere Sjømatfestivalen med å servere hvit fisk på nye og spennende måter.
15.02.2023
Kantineleverandøren ISS skal bruke Norway Seafood Festival til å løfte frem hvit fisk, og ønsker å inspirere både medarbeidere og gjester.
– ISS er opptatt av å servere bærekraftige og sunne måltider i våre kantiner. Vi ser det som en viktig oppgave å få folk til å spise mer sjømat, sier Terje Kvam, driftssjef i ISS Food Services.
ISS drifter mer enn 50 kantiner i Trøndelag, og over 100 medarbeidere sørger hver dag for å servere smakfulle måltider til flere tusen mennesker i regionen.
Den gode hvite fisken
Kvam mener hvit fisk er undervurdert, og ønsker å løfte frem blant annet sei, hyse, torsk og brosme under Norway Seafood Festival.
– Våre kantiner bruker alltid dagens fangst, og er opptatt av at fisken skal være så fersk som mulig. Hvit fisk er en utrolig god smaksopplevelse, i tillegg til å være svært næringsrik, sier driftssjefen.
ISS skal også bruke Norway Seafood Festival til å inspirere kjøkkenpersonalet til å bruke hvit fisk på flere måter.
– Vi ser på festivalen som en gylden anledning til å motivere og lære opp våre medarbeidere i å bruke mer hvit fisk på nye og spennende måter. Kan vi i tillegg få våre besøkende til å lage nye retter hjemme, har vi gjort en god jobb, avslutter Kvam.
Under Sjømatfestivalen skal ISS delta på sjømatmarkedene i Ravnkloa og på Clarion Hotel Trondheim. ISS skal servere fiskesuppe i Ravnkloa og sushi på Clarion Hotel Trondheim.
Tidspunkt:
Fredag 3. mars kl 11-17
Lørdag 4. mars kl 11-17
Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer på Norway Seafood Festival!
Nyhetsbrev – Norway Seafood Festival