Smakfullt og sunt med sei

Foto: Emilie Wulff

HAVET Arena er et annerledes bydelshus på Nyhavna i Trondheim.

08.02.2023

HAVET Arena og sjømatprodusenten Domstein Sjømat ønsker studenter velkommen til et velsmakende fiskemåltid under Norway Seafood Festival.

– Fisk er sunt, godt og minst like kjapt som en frossenpizza. Det skal vi demonstrere på HAVET Arena, sier Frederic Klev, regionleder for Domstein Trondheim.

HAVET Arena inviterer lørdag 4. mars 50 studenter til middag. Kleve og kollegaene skal kokkelere for åpen scene og håper å få lære bort noen triks mens fisken tilberedes. 

Klev er utdannet kokk, og har planene klare for middagen.

– Stekt sei skal stå på menyen sammen med rotgrønnsaker og en smørsaus. Sei er en næringsrik og rimelig fisk som vi har masse av i fjorden vår, forteller Kleve.

Ifølge Klev kan et fiskemåltid være et budsjettvennlig alternativ for studenter som ønsker å leve sunt og spise bærekraftig.

– En fiskemiddag blir utmerket lunsj dagen derpå, sier Klev.

Måltidet som samlingspunkt

HAVET Arena har etablert seg som et annerledes samfunns- og bydelshus på Nyhavna i Trondheim med badstuopplevelser, sjøbad og konserter. Daglig leder Johanna Englund er glad for at bydelshuset skal brukes til å feire sjømaten under Norway Seafood Festival.  

– God mat er et viktig samlingspunkt som vi ser frem til å legge til rette for. Sammen med vår unike nærhet til fjorden og sjøen ligger alt til rette for at sei-middagen skal bli en fin hylles til sjømaten, sier hun.

Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/711341

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer på Norway Seafood Festival!
Nyhetsbrev – Norway Seafood Festival