Sjømatmarked

Under Norway Seafood Festival våkner Ravnkloa til liv igjen, og alt ligger til rette for trøndersk folkeliv og gode smaksopplevelser!
Kjente og lokale sjømatprodusenter kommer for å selge fersk sjømat og spennende produkter. Smia Fiskerestaurant skal friste med bacalao og klippfiskburger, og ISS servere deilig fiskesuppe og sushi.

Gulating Bar skal sørge for godt, lokalt øl perfekt til sjømaten, og husk å smake på Sjømatfestivalens eget festivaløl. For vinelskeren anbefaler vi å oppleve festivalvinene fra leverandøren North of Wine.
Len deg tilbake og slapp av til behagelige rytmer fra DJ Nemis, mens du nyter de gode smakene fra havet.

Åpningstider sjømatmarkedet i Ravnkloa
Fredag 3. mars fra kl 11-17
Lørdag 4. mars fra kl 11-17
 

Clarion Hotel Trondheim på Brattøra åpner dørene og ønsker deg velkommen til sitt sjømatmarked under festivalen. Her treffer du flere lokale sjømatprodusenter, som ser frem til å servere deg smaksprøver og slå av en hyggelig prat. Det vil foregå flere spennende arrangementer i forbindelse med sjømatmarkedet på hotellet. Husk å melde deg på øl- og vinsmaking, kaviar-aften eller hva med et knivslipekurs? Vil du nyte atmosfæren med noe godt i glasset, er baren åpen og hotellets levende stue The Living Room frister som alltid med smakfulle retter. Festivalen avsluttes på Clarion Hotel Trondheim med Street Food Market lørdag 4. mars.

Åpningstider sjømatmarkedet på Clarion Hotel Trondheim
Fredag 3. mars fra kl 11-17
Lørdag 4. mars fra kl 11-17

Flere kommer!