Barnas Sjømatfestival

Nettsted

norwayseafoodfestival.no/barnas-sjomatfestival-2024/

Adresse

Clarion Hotel Trondheim, Brattørkaia 1

Barnas Sjømatfestival skal være lek og læring om havet og sjømat hånd i hånd. To dager blir spekket med morsomme aktiviteter for barn og unge.

Lek og læring om havet
Barn og unge har en naturlig plass under festivalen Norway Seafood Festival. Barnas Sjømatfestival skal engasjere og pirre nysgjerrigheten hos de minste. Til festivalen kommer blant annet Vitensenteret med aktiviteter for både små og store barn, og opplevelsessenteret SeeSalmon lar barn og unge få et unikt innblikk i havbruksnæringen. Dagligvarekjeden Meny skal arrangere sin populære «Fiskeknappen» hvor barna blir kjent med blant annet Kaja Kveite og Ludvig Laks. I tillegg kommer «Unge Kokker» for å fortelle om hvorfor sjømaten er viktig for bærekraft og god helse.

Kjente fjes
For mange er Karen Ellen Thorsen mest kjent som «Fattig Student» gjennom sin Instagram-konto med samme navn. Hun har over 220 000 følgere og deler ukentlig billige og bærekraftige oppskrifter. Karen Ellen Thorsen har også gitt ut flere bøker om smart matlaging og livet som student. Bli enda bedre kjent med henne under Barnas Sjømatfestival, og se hvordan hun lager sine favoritter oppskrifter av sjømat. Et annet kjent fjes som dukker opp på Barnas Sjømatfestival er selveste Ellen Aabol. Hun er i dag en av Norges største matbloggere, men har også vært med i Melodi Grand Prix Junior og Camp Kulinaris.

Sted: Clarion Hotel Trondheim
Tid: Lørdag 16. mars og søndag 17. mars fra kl. 11-16
Inngang: Gratis