Norway Seafood Festival for ungdom

Ta med klassen din sjømatmarkedet og møt dyktige kokker som gleder seg til å vise deg sine beste tips, og avlive noen myter om fisk. Fisk og sjømat er rimelige og bærekraftige råvarer. Få spennende smaksprøver hos sjømatleverandørene, og oppdag smaker du aldri før har smakt.

Møt gründer og influenser Karen Elene Thorsen og en av Norges mest kjente TikTokere, Ellen Aabol. Karen er kanskje mest kjent som «Fattig Student» på Instagram. Hvem har ikke reddet restene i kjøleskapet med hennes smarte oppskrifter?

På sjømatmarkedet kommer «Fattig Student» og Ellen Aabol for å fortelle mer om hvordan du kan lage sunn og bra mat for en billig penge i studietiden.


Opplev dette på sjømatmarkedet

Influencer Ellen Aabol

Ellen Aabol er en av Norges største matbloggere, og har 200 000 følgere på TikTok. Hun har gitt ut kokebok, og har også vært med i Melodi Grand Prix Junior og Camp Kulinaris. Hun kommer til Barnas Sjømatfestival for å lage sine favorittoppskrifter av sjømat, og dele nyttige mat-tips.

Influencer Karen Elene Thorsen

For mange er Karen Elene Thorsen mest kjent som «Fattig Student», gjennom sin Instagram-konto med samme navn. Hun har over 220 000 følgere og deler ukentlig billige og bærekraftige oppskrifter. Karen Elene Thorsen har også gitt ut flere bøker om smart matlaging og livet som student. Bli enda bedre kjent med henne under Barnas Sjømatfestival!

Unge Kokker

Lag din favoritt-sushi sammen med Unge Kokker!

Unge Kokker har 10 års erfaring med formidling av matkunnskap og folkehelse for barn og unge i hele Norge. På Barnas Sjømatfestival møter du Unge Kokkers matambassadører som skal lage sushi sammen med deg.