For utstillere
Velkommen som utstiller under Norway Seafood Festival 29.-30. mars 2024. Vi gjentar suksessen fra i år med Sjømatmarked, Show Cooking, Barnas Sjømatfestival og Sjømatrestaurant. Festivalen finner sted på Clarion Hotel Trondheim.
Åpningstider: 11:00-16:00
Påmelding
Påmeldingen til festivalen har nå åpnet. Du kan søke som utstiller til Sjømatmarkedet, Sjømatrestauranten og Barnas Sjømatfestival i samme skjema. Les gjennom betingelsene før du melder deg på, her finner du viktige retningslinjer for din deltakelse og viktige tidsfrister.
Før du melder deg på Norway Seafood Festival, må du lese godt gjennom våre betingelser. Her finner du viktig informasjon tilknyttet din deltakelse og viktige tidsfrister.
Sjømatmarkedet
Sjømatmarkedet er er livlig marked hvor lokale og nasjonale produsenter og leverandører innen sjømat inviteres til å presentere og selge sine produkter. Her kan gjestene smake og handle det beste som finnes av norsk sjømat.
Vi tilbyr stands i to størrelser: 3x4m og 6x4m.
Pris 12kvm: kr 14.400 eks mva
Pris 24 kvm: kr 28.800 eks mva.
Barnas Sjømatfestival
Norway Seafood Festival er for alle aldre, og vi inviterer ulike aktører til å stille med aktiviteter til barn og unge. Målet er å skape nysgjerrighet blant barna, og lære de om sjømat og alle artene som finnes under havoverflata.
Har din bedrift en aktivitet som kunne passet til Barnas Sjømatfestival? Meld deg på!
Inkludert: Et areal på 3x3m hvor du kan sette opp din aktivitet. Tilgang på bord og stoler til din stand. Enkel stømtilgang etter behov.
Du må selv stille med: utstyr tilknyttet aktiviteten, personell til å bemanne aktiviteten.
Sjømatrestauranten
Vi inviterer restauranter og produsenter til å tilberede og selge sine sjømatretter i Sjømatrestauranten under festivalen.
Pris for kjøkken: kr 4000 eks mva
Inkluderer: strømtilkobling, bord til tilbereding og servering av mat, ferdig dekorert restaurant. Du får tildelt en stasjon på 3x3m.
Du må selv stille med: kjøkkenutstyr til tilberedning, eget betalingssystem, engangsservice til servering av rettene, bemanning og råvarer.