Velkommen til Norway Seafood Festival 2026

Fra 21. – 22. mars 2026 kan du oppleve Norges store mønstring av sjømat i Trondheim. Gled deg til et spennende og inspirerende festivalprogram for hele familien hvor opplevelser og læring går hånd i hånd.
Spis verden beste sjømat
Råvarer fra havet er kokkens favoritt på kjøkkenet. Sjømat kan tilberedes på overraskende måter, og er samtidig bærekraftig og sunt. Trondheim er et kulinarisk sentrum, og byens restauranter og spisesteder markerer Norway Seafood Festival med egne sjømatmenyer hele festivaluken.
Spennende sjømatmarked
Møt lokale sjømatprodusentene på sjømatmarkedet. På Clarion Hotel Brattøra får du smake på og lære om den unike sjømaten fra Norge. Opplev showcooking og bli med bak kulissene når sjømat i verdensklasse skal tilberedes. Her får du se hvordan du kan gjøre råvarer fra havet til en favoritt rundt middagsbordet og oppleve kreativ kokkekunst.
Ung Sjømatfest
Norway Seafood Festival er en fest for hele familien. Barn og unge har en naturlig plass under festivalen, og vi gleder oss til å engasjere og til å pirre nysgjerrigheten hos de minste. Ung Sjømatfest skal være lek og læring om havet hånd i hånd.
Utforsk
Besøk sjømatmarkedet på Clarion Hotel Trondheim, og bli kjent med spennende sjømatprodusenter. De ser frem til å fortelle om sine produkter og tilbyr selvfølgelig smaksprøver. Her får du kjøpt med deg fristelser til å ta med hjem, eller som en perfekt gave.
Spis
Råvarer fra havet er kokkens favoritt på kjøkkenet. Sjømat kan tilberedes på overraskende måter, og er samtidig bærekraftig og sunt. Trondheim er et kulinarisk sentrum, og byens restauranter og spisesteder markerer Norway Seafood Festival med egne sjømatmenyer.
