Showcooking

Det beste fra havets råvarer skal tilberedes for åpen scene, og du får oppleve showcooking og bli med bak kulissene når sjømat i verdensklasse skal tilberedes. år konferansier Eli Anne Sundset, deltaker i Årets Kokk 2025, leder an showet med lokale kokkehelter som deler sine beste tips om sjømat og tilberedning. Under noen av seansene vil du få servert spennende smaksprøver. Vi deler selvfølgelig oppskriftene på rettene som lages for åpen scene – se nederst på siden.

Program

Oppskrifter

Hegstad & Blakstad – Kamskjell med advocadokrem, sikrogn og rista sesamfrø

Liverten – Grævfisk med flatbrød og pisket Rørosrømme

Liverten – Blåfjellrøye med asparges, reddik, og smørsaus med løyrom

St. Olavs – Restesuppe med ovnsbakt brosme

To Rom og Kjøkken: Blinis med sjøkreps, løjrom og pisket Rørosrømme