Middag i tre akter i Olavshallen

Foto: Anne Reisch.

Opplev nye Akt Bar og Smugspiseri under Norway Seafood Festival. Her setter internasjonale kokker sitt kreative preg på norsk sjømat.

08.02.2024

I Trondheims kulturelle storstue Olavshallen finner du nye Akt Bar og Smugspiseri. Nyt en meny av lokale råvarer sammen med kulturelle opplevelser, og under Norway Seafood Festival er det selvsagt norsk sjømat som spiller hovedrollen på menyen.

– Vi gleder oss til å servere det beste fra havets skattekammer under Norway Seafood Festival, sier assisterende daglig leder Tine Hartweg Husby.

Restauranten har fokus på tradisjonell norsk matkultur, og det er kokker fra noen av verdens beste kjøkken som står bak menyen. I følge Hartweg Husby er norske sjømat en sikker vinner på kjøkkenet.

– Kokkene våre er fra alle verdenshjørner. De er svært begeistret for den norske sjømaten og råvarene som kommer fra fjordene våre. Kjøkkenet vårt overrasker med kreative varianter av kjente sjømatretter, sier Hartweg Husby.

«Dinner and a show»
Sammen med kulturhuset Olavshallen tilbyr restauranten egne billetter som inkluderer middag og underholdning.

– Akt Bar og Smugspiseri er intimt og personlig, og en perfekt start på en helaften når du ønsker å spise og drikke før forestilling i Olavshallen. Kokkene våre lager en fantastisk sesongbasert 3-retter, perfekt timet så man kan ta med seg glasset sitt og rusle til salen, uten å tenke på at man skal rekke publikumsbaren. Bordet beholder du hele kvelden, og vil du ta en afterdrink etter forestilling står alt klart for deg i restauranten, forteller Hartweg Husby.

Billetten kan kjøpes for alle forestillinger som arrangeres i Olavshallen.

– Vi tror store og små kulturopplevelser nytes best sammen med god mat og drikke, og dette er et tilbud mange setter pris på. Restauranten er derfor allerede nesten fullbooket på mange forestillinger i 2024. Det er selvsagt mulig å reservere bord hos oss uten å ha billett til en forestilling, avslutter Hartweg Husby.

Under Norway Seafood Festival kan du i Olavshallen oppleve fantastiske Weber Gala, stand-up med radioprofil Michael Andreassen og Trondheim Symfoniorkester  & Opera. Bestill billetter her:
Olavshallen | Kunsten å bergta

Vær først ute til å motta festivalnyheter
Meld deg på vårt nyhetsbrev for rykende fersk info om festivalen på epost.