Garnviks Røkeri ser frem til sjømatmarked
Foto: Garnviks Røkeri
Garnviks Røkeri kommer til sjømatmarkedet med kjente favoritter og spennende produktnyheter.
09.02.2024
- Norway Seafood Festival og sjømatmarkedet blir en pangstart for sjømatåret 2024.
Det sier Emil Fjeldberg Elshaug, salgs- og markedssjef i Garnviks Røkeri.
Foredlingsbedriften fra Frøya i Trøndelag produserer ulike varianter av røkt laks og ørret, i tillegg til gravet laks, spekelaks og sild. Røkeriet har siden oppstarten i 2014 utviklet seg til å bli en sterk merkevare og har hele veien hatt fokus på å utvikle nye smaker.
– Vi kommer til sjømatmarkedet med kjente favoritter som rømmesilda og røyka laks. Garnviks Røkeri lanserer i løpet av året et nytt produkt vi har kalt Laksegodt. Det er et laksepålegg som passer utmerket på brødskiva og som vi gleder oss til å presentere på sjømatmarkedet. Det blir selvsagt mulig å både smake og kjøpe med seg Laksgodt hjem, sier Fjeldberg Elshaug.
Håper på NM-medalje
Garnviks Røkeri har hentet hjem en rekke utmerkelser og medalje fra NM i sjømat. I 2019 vant sjømatprodusenten gull i norgesmesterskapet for sin varmrøkte laks.
Fjeldberg Elshaug håper på pallplass i år når premieutdeling skal skje under Norway Seafood Festival.
– NM i sjømat er viktig for oss, og en medalje fra norgesmesterskapet betyr at vi kan stikke nesen frem. I jungelen av ulike produkter vil kunden strekke hånda etter varer med utmerkelser på etiketten, sier Fjeldberg Elshaug.
Han håper premieutdelingen vil bidra til økt oppmerksomhet rundt sjømatprodukter.
– Produktene som er med i norgesmesterskapet er i verdensklasse. At premieutdelingen for første gang skal skje i forbindelse med Norway Seafood Festival er en unik anledning til å skape en fest og feiring rundt det beste norsk sjømat har å by på, avslutter Fjeldberg Elshaug.