Domstein Sjømat klare for sjømatmarkedet

Foto: Even Blomsnes Solheim.

Domstein Sjømat ser frem til å presentere sine anerkjente råvarer under Norway Seafood Festival.

02.02.2024

Det er mange gode grunner til å besøke sjømatmarkedet under Norway Seafood Festival. En av dem er Domstein Sjømat som ikke sparer på kruttet når de skal delta på Norges store mønstring av sjømat.

– Vi deltok under Norway Seafood Festival i fjor, og gleder oss til å vise oss frem i år. Sjømatmarkedet er en unik arena til å møte publikum og til å fortelle om råvarene våre som vi er utrolig stolte av, forteller avdelingsleder i Domstein Sjømat Frederic Klev.

Domstein Sjømat leverer daglig fersk fisk og sjømat til storhusholdning og dagligvarebransjen i hele landet, og er en av de største leverandørene av sjømat til det norske markedet. For Domstein er bærekraftig forvaltning helt sentralt.

– Vi skal være førstevalget for miljøbevisste kunder – som verdsetter god forvaltning av havets ressurser og en bærekraftig verdikjede, sier Klev.

Show cooking og kunst
Domstein Sjømat lover å begeistre besøkende som kommer til sjømatmarkedet. I tillegg til fiskedisk, blir det spennende smaksprøver, kreative innslag og show cooking.

– Flere av våre produsenter er invitert til å bli med. Blant disse er Ecofang fra Tromsø som høster kråkeboller. I tillegg har vi med oss Nordic Halibut kjent for sin fantastiske kveite og Blåfjell fra Lierne som er pioneer på oppdrett av fjellrøye på land. Det er bare å glede seg til fantastiske smaksprøver og show cooking.

Den tradisjonsrike sjømatleverandøren er opptatt av kunnskapsformidling om havets råvarer, og mener kunnskap er helt nødvendig for en bærekraftig forvaltning. Derfor samarbeider Domstein Sjømat med en fotograf.

– Denne fotografen er en av de beste til å dokumentere livet under vann, og vil presentere sine unike bilder under sjømatmarkedet. Vi er helt sikre på at bildene vil begeistre og de er selvsagt mulig å kjøpe på sjømatmarkedet, sier Klev.

Du møter Domstein Sjømat på sjømatmarkedet 16. og 17. mars på Clarion Hotel Trondheim.

Domstein Sjømat leverer fersk fisk fra lokale fiskere og fiskemottak, og har et stort nettverk langs hele norskekysten.
Foto: Even Blomsnes Solheim.

Vær først ute til å motta festivalnyheter
Meld deg på vårt nyhetsbrev for rykende fersk info om festivalen på epost.