Den beste sjømaten på Street Food Market

Foto: Clarion Hotel Trondheim

Det blir god festivalstemning når Clarion Hotel Trondheim inviterer til Street Food Market 4. mars hvor lokal sjømat vil bli presentert på sitt beste.

23.02.2023

Clarion Hotel Trondheim lover byens beste stemning og spennende fristelser fra havet når Norway Seafood Festival avsluttes med Street Food Market 4. mars.

– Clarion Hotel Trondheim vet hvordan man lager fest. Vi har byens råeste plassering og de beste folkene til å arrangere for gode gjesteopplevelser, sier Lasse Waagbø, direktør ved Clarion Hotel Trondheim.

Clarion Hotel Trondheim er et av Skandinavias største kongresshoteller, og ligger rett ved Trondheimsfjorden.

– Med nærheten til fjorden blir dette en perfekt ramme for anledningen. Vi skal sette opp et spennende Street Food/Seafood Market med flere ulike boder hvor gjestene skal få oppleve det beste fra sjømat-regionen Trøndelag, sier Waagbø.

Matopplevelsene vil stå i kø når Clarion-hotellet på Brattøra inviterer til Street Food Market i hotellets levende stue The Living Room.

– Litt avhengig av dagens fangst, vil det bli mulig å smake på spennende retter inspirert av smaker fra hele verden. Vi setter opp syv stasjoner og lokale sjømatprodusenter som Lerøy og Domstein vil stille med kokker, sier Waagbø.

Waagbø lover uformell festivalstemining og god musikk fra DJ.

– Dette blir ikke et stivpynta-opplegg. Vi ønsker at dette skal bli en kveld for hvermannsen til å oppleve fantastiske smaker i avslappet stil. Her kan folk kommer innom for å kose seg med venner for en drink eller to. For de som er klare for en lengre kveld, fortsetter festen i The Living Room Bar og The Rooftop Bar med sin unike atmosfære og utsikt.

Street Food-markedet varer fra kl. 17.00 til 21.00 4. mars. Billetter er lagt ut for salg og kan kjøpes her:

Sjømatfestival med Street Food Market og DJ – 04.03.2023 | Clarion Hotel Trondheim | Kjøp billetter | Hoopla

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer på Norway Seafood Festival!
Nyhetsbrev – Norway Seafood Festival