Pop-Up restauranter 29. & 30. mars

Når vi lager årets sjømatfestival for hele familien må vi selvsagt også invitere med oss lokale restauranter inn på Clarion for å lage masse god mat under festivaldagene. dette skjer inne på festivalområdet hvor det også blir showcooking, barneaktiviteter og mye morro.
Her kan man også kjøpe noe godt å drikke fra baren til Clarion for å nyte med maten.
Årets pop-up restauranter er:
Smaker fra Øyriket:
«Rolls» med krabbe fra Hitramat eller røkt laks fra Garnvik
To Rom og Kjøkken:
Kamskjell med sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus & tangchips
Phoenix:
Laks Tataki
Lobster Roll
Tollbua:
Kveite ceviche med Nam Jim
Breiflabb med Tonkatsu & Katsuobushi
Sabrura:
Liten kombo
Stor kombo
Seafood maki
Snacks: velg melllom maki eller nigiri
Rekechips