Pop-Up restauranter 29. & 30. mars

Pop-up restauranter for Norway Seafood Festival
Pop-up restauranter for Norway Seafood Festival

Når vi lager årets sjømatfestival for hele familien må vi selvsagt også invitere med oss lokale restauranter inn på Clarion for å lage masse god mat under festivaldagene. dette skjer inne på festivalområdet hvor det også blir showcooking, barneaktiviteter og mye morro.

Her kan man også kjøpe noe godt å drikke fra baren til Clarion for å nyte med maten.

Årets pop-up restauranter er:

Smaker fra Øyriket:
«Rolls»  med krabbe fra Hitramat eller røkt laks fra Garnvik

To Rom og Kjøkken:
Kamskjell med sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus & tangchips

Phoenix:
Laks Tataki
Lobster Roll

Tollbua:
Kveite ceviche med Nam Jim
Breiflabb med Tonkatsu & Katsuobushi

Sabrura:
Liten kombo
Stor kombo
Seafood maki
Snacks: velg melllom maki eller nigiri
Rekechips