Opplev sjømatmarkedet under Norway Seafood Festival

Under Norway Seafood Festival 2025 kommer lokale sjømatprodusenter til Clarion Hotel Trondheim på Brattøra. Ta turen til Norges store mønstring av sjømat, og opplev et fantastisk sjømatmarked for hele familien med show cooking, barneaktiviteter og selvfølgelig smaksopplevelser.

Åpningstider sjømatmarkedet på Clarion Hotel Trondheim
Lørdag 29. mars fra kl 11-16
Søndag 30. mars fra kl 11-16

Smak og opplevelser
Sjømatmarkedet er mer enn et tradisjonelt marked. Det beste fra havets råvarer skal tilberedes for åpen scene, og du får oppleve show cooking og bli med bak kulissene når sjømat i verdensklasse skal tilberedes. Møt noen av landets dyktigste kokker som ser frem til å dele sine beste tips om sjømat, og utforsk sjømatprodusenter som serverer spennende smaksprøver. Garnvik, Domstein Sjømat og HitraMat er noen av utstillerne du treffer på sjømatmarkedet, i tillegg til dagligvarekjedene Meny og Coop Mega.

Barnas Sjømatmarked
Barn og unge har en naturlig plass under festivalen Norway Seafood Festival. Barnas Sjømatfestival skal engasjere og pirre nysgjerrigheten hos de minste. Til festivalen kommer aktører med aktiviteter for både små og store barn, og opplevelsessenteret SeeSalmon lar barn og unge få et unikt innblikk i havbruksnæringen. Dagligvarekjeden Meny skal arrangere sin populære «Fiskeknappen» hvor de minste blir kjent med blant annet Kaja Kveite og Ludvig Laks. Treff sjømatprodusenter fra Hitra og Frøya som skal arrangere morsomme aktiviteter for barna. «Unge Kokker» kommer for å lage sushi sammen med de minste. Mer info kommer!

Utstillere fra 2024! Mer info om deltakere for 2025 kommer!

Flere kommer!

Vær først ute til å motta festivalnyheter
Meld deg på vårt nyhetsbrev for rykende fersk info om festivalen på epost.