Del din beste sjømatoppskrift og vinn flotte premier!

Norway Seafood Festival inviterer til sjømatkonkurranse for familier og studenter.

Nå er sjømaten på sitt beste og vi vil vite hva som er familiens favoritt sjømatrett! Finn frem forkleet, ta med barna og film mens dere lager ukas fiskemåltid. Send inn din filmsnutt på maks 60 sekunder, og vi plukker ut tre familier som går videre til finalen på Clarion Hotel Trondheim lørdag 16. mars!

Om konkurransen

Dette er en familiekonkurranse og vi håper hele familien, både store og små kokker, vil bli med når vi skal kåre den beste sjømatretten. Valg av råvare er valgfritt og retten må være budsjettvennlig og passe inn i en travel hverdag.

Vi plukker ut tre familier som skal delta i finalen på sjømatmarkedet lørdag 16. mars på Clarion Hotel Trondheim. Familiene får et show-kjøkken hver og konkurrer samtidig foran et dommerpanel. Hver familie kan være representert med inntil tre personer.

Innsendt videosnutt skal være på maks 60 sekunder.

Student?

Hva er din smarteste og rimeligste sjømatrett? Få med deg kollektivet og film når dere lager favorittretten med fisk og sjømat som midtpunkt.

Vi plukker ut tre finale-bidrag som skal delta i finalen på sjømatmarkedet søndag 17. mars på Clarion Hotel Trondheim. Lagene får et show-kjøkken hver og konkurrer samtidig foran et dommerpanel. Hvert lag kan være representert med inntil tre personer.

I juryen:
Kokk Ivar Follinglo Moe (Fagn) Commis “Årets Unge Kokk 2023” team Sundset. Kåret til konkurransens beste commis.
Kokk Torvald Nørsett (Le Bistro) “Årets Kokketalent 2021”
Kokebokforfatter og influenser Karen Elene Thorsen (“Fattig Student”)
Tiktoker og matblogger Ellen Aabol

Premier
Gavekort kr 3000 på valgfri restaurant fra festivalprogrammet.
Beste rett får oppskriften publisert hos Godfisk

Send inn inn ditt bidrag innen 13.mars. Videoen skal være maks 60 sekunder.

Opphold og reise til finaledeltakere dekkes ikke.

Last opp ditt bidrag her (klippet kan maks være 60 sekunder).

Click or drag a file to this area to upload.