Sjømat 2023

Booking

Adresse

Clarion Hotel & Congress, Brattøra

Sjømatfestivalen Norway Seafood Festival går av stabelen i Trondheim for første gang i mars 2023. På den nye årlige sjømatkonferansen blir det mange interessante og spennende foredrag. På menyen blir det fantastiske råvarer fra havet.


Sjømat 2023 samler landets ledende forskningsmiljø og næringsliv, for å gi innblikk i hvordan framtida ser ut. Du får lære om alt fra nye arter som sjøpølse og tare til hvordan smakssansene fungerer og hva som skal til for å endre forbrukervanene til å etterspørre mer bærekraftig mat.

Vi bør spise mer sjømat, ikke bare fordi det er godt, men fordi det er bra for helsa, miljøet og er bærekraftig. Med stadig flere mennesker på jorda og klimautfordringer er sjøen og havet en svært viktig del av løsningen i det grønne skifte. Vi er stolte av at norsk sjømat er en viktig brikke i dette.

Sjømat 2023 er et samarbeid mellom Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Stiftelsen Nor-Fishing, Trondheimsregionen, NTNU og SINTEF. Arrangementet støttes av SpareBank1 SMN.

Tidspunkt
Torsdag 2. mars 10:30 – 16:00

Sted
Clarion Hotel Trondheim

Påmeldingsfrist
01.03.2023 09.00

Påmelding og program
Sjømat 2023 – Norway Seafood Festival – Framtidas viktigste matressurs! | Næringsforeningen i Trondheimsregionen