Hegstad & Blakstad – Teknobyen
Godt, nybakt brød, nykvernet kaffe og varmmat som på en god bistro. Glem alt av halvfabrikat og «bake-off» – Hos Hegstad & Blakstad sine kantiner kan du nyte deilige mat er laget fra bunnen av.
Hegstad Blakstad sin kantine i Teknobyen i Trondheim inviterer til smakfulle sjømatretter under Norway Seafood Festival.
Mandag: Tostadas med ceviche laget på fersk fisk fra Trondheimsfjorden, toppet med pico de gallo og avokadokrem. – Abelshus
Tirsdag: Helstekt kveite fra Hjelmeland servert med beurre blanc og potetkrem. – Abelsgt.5
Onsdag: Blinis med kaviar, Røros-rømme og urter fra Nyhavna. – Abelshus
Torsdag: Bacalao laget på klippfisk fra Kristiansund. – Abelsgt.5
Fredag: En asiatisk-inspirert rett med laks fra Frøya, kveite fra Hjelmeland, krabbe fra Hitra, blåskjell fra Åfjord og sik fra Røros.