Medaljene skal drysse på Seafood Street Food Dinner

Seafood Street Food er et uformelt konsept hvor man kan smake på en rekke sjømatretter sammen med gode venner.

15.03.2024

Det blir garantert byens beste stemning når verdens beste sjømat skal bugne på Seafood Street Dinner 16. mars. Festen markerer at Norway Seafood Festival endelig er i gang.

Sjømatopplevelsene vil stå i kø når kjøkkenet på Clarion Hotel Trondheim skal trylle med lokale råvarer til Seafood Street Food Dinner i hotellets storstue cosmos. I tillegg til god musikk, vil det garantert bli god stemning når Sjømatbedriftene skal ha premieutdeling i NM i sjømat. Sjømatkonkurransen har foregått i godt over en uke og med flere kategorier. Under seafood street food dinner skal vinnerne premieres.

– Vi er svært fornøyde med at vi kan gjennomføre NM i Sjømat 2024 i forbindelse med Norway Seafood Festival. Det er en perfekt arena for oss med tanke på å vise frem alle de fantastiske sjømatproduktene næringen kan tilby norske forbrukere, og ikke minst få vist frem alle virksomhetene som produserer prima produkter. Dette gjelder alt fra de store industrielle bedriftene til små håndverksbedrifter, sier administrerende direktør, Robert H. Eriksson i Sjømatbedriftene.

Mingling og mat
Seafood Street Food er et uformelt konsept hvor man kan smake på en rekke sjømatretter hos ulike boder. Her får du prøve noe nytt, og la deg overraske over kreative, smakfulle og spennende retter. Maten nytes sammen med gode venner med noe godt i glasset.