Gleder seg til å treffe publikum

Foto: Lena Jørgensen/Frøya.no

Produksjonssjef Tuva Fredagsvik Bremnes og Emil Fjeldberg Elshaug, salgs- og markedsansvarlig i Dolmøy Seafood.

25.01.2023

-Trøndelag er en fantastisk sjømat-region, og vi gleder oss til å vise frem Dolmøy Seafood til innbyggerne i Trondheim.

Det sier Emil Fjeldberg Elshaug, salgs- og markedssjef i Dolmøy Seafood AS.

Sjømatprodusenten er lokalisert i historiske omgivelser på Dolmøy på Hitra, og tar turen til Sjømatfestivalen i Trondheim 2. – 4. mars

Den gode historien
Under Sjømatfestivalen skal Dolmøy Seafood ha boder i Ravnkloa og på Clarion Hotel Trondheim Brattøra. I bodene vil du få smaksprøver på blant annet lakseprodukter, saltfiskball og ørret. I tillegg lover Fjeldberg Elshaug å servere gode historier og nyttig kunnskap til de besøkende.

-Det er veldig viktig for oss å møte publikum ansikt til ansikt. Da får vi muligheten til å fortelle de gode historiene bak produktene, og ikke minst dele kunnskap og tips, sier Fjeldberg Elshaug.


Stolt av mat-pris
Fjeldberg Elshaug mener lidenskap og evig jakt på den perfekte smaken er hemmeligheten bak Dolmøy Seafood sin suksess som sjømatprodusent.

Vi er ikke jålete, og velger å fokusere på de gode, naturlige smakene i alle våre produkter, sier Fjeldberg Elshaug.

Dolmøy Seafood kan skilte med flere NM-gull. I 2022 vant de også prisen for årets sjømatprodukt under Trøndersk Matfestival. Det var produksjonssjef Tuva Fredagsvik Bremnes som sørget for at Tuvas spesialrøkte laks gikk av med seieren.  

– Vi heier frem unge talenter. Tuva er en inspirasjon til andre unge kvinner i næringa, avslutter Fjeldberg Elshaug.