Sjømatmarkedet
Under Norway Seafood Festival 2025 kommer lokale sjømatprodusenter til Clarion Hotel Trondheim på Brattøra. Ta turen til Norges store mønstring av sjømat, og opplev et fantastisk sjømatmarked for hele familien.
Åpningstider sjømatmarkedet på Clarion Hotel Trondheim
Lørdag 29. mars fra kl 11-16
Søndag 30. mars fra kl 11-16
Smak og opplevelser
Sjømatmarkedet er mer enn et tradisjonelt marked. Eli Anne Sundset, vår lokale superkokk som skal konkurrere i Årets Kokk 2025, leder an når det beste fra havets råvarer skal tilberedes for åpen scene, og du får oppleve showcooking og bli med bak kulissene når sjømat i verdensklasse skal tilberedes. Norges beste sjømatprodusenter vil servere spennende smaksprøver og dele sine beste tips til hvordan du kan tilberede sjømaten hjemme. Lerøy, Garnvik, Rågo, NorCOd og HitraMat er bare noen av utstillerne du treffer på sjømatmarkedet, i tillegg til dagligvarekjeden Meny.
Kjente fjes
En av Norges største mat-influencere Ellen Aabol og Karen Ellen Thorsen, mest kjent som «Fattig Student», kommer til sjømatmarkedet for å dele sine beste sjømatoppskrifter og ser frem til å treffe deg.
Barnas Sjømatmarked
Barn og unge har en naturlig plass under festivalen Norway Seafood Festival. Barnas Sjømatfestival skal engasjere og pirre nysgjerrigheten hos de minste. Til festivalen kommer blant annet Vitensenteret med aktiviteter for både små og store barn, og opplevelsessenteret SeeSalmon lar barn og unge få et unikt innblikk i havbruksnæringen. Dagligvarekjeden Meny skal arrangere sin populære «Fiskeknappen» hvor de minste blir kjent med blant annet Kaja Kveite og Ludvig Laks. Treff sjømatprodusenter fra Hitra og Frøya som skal arrangere morsomme aktiviteter for barna. Kystens Hus tar veien helt fra Tromsø for å dele sin kunnskap om fisk og skalldyr og har teamet opp med Grande Sjømat som tar med seg en hel båt full av fisk. Sabrura kommer og holder sushikurs for unge entusiaster. I tillegg kommer Redningsselskapet med Eliasbåten som du kan treffe på ute i havna og du kan ta Trygg i Vann kurset – obs. påmelding og begrenset antall plasser, påmelding her.