After Work – E.C. Dahls Bryggeri
Velkommen til en uformell ølsmaking på E.C. Dahls Pub og Kjøkken, hvor vi benytter anledningen til å hylle norsk sjømat! Norway Seafood Festival starter I Trondheim 15 mars og på åpningsdagen byr vi på en hyggelig after-work med øl og sjømat i fokus.
Kort tid etter arrangeres Bocuse d’Or i Trondheim der kamskjell, tørrfisk og skrei står på menyen og vi presenter tre øl som kler disse råvarene på en utmerket måte.
Prisbelønt kokk, tørrfiskekspert og kvalitetssjef på E.C. Dahls Bryggeri Trond Viggo Pettersen kommer for å spre sin kunnskap om sjømat, øl og kunsten å kombinere disse herlighetene. Med seg har han sin wingman bryggeriambassadør Kristian Berger som bidrar med noenlunde relevante anekdoter og en tirade av middels troverdige historier.
Prisen inkluderer smaksprøver på tre sjømatretter og smaksprøver på tre passende øl, pluss to snitt øl.