Fisketur på Trondheimsfjorden

Billetter

Ravnkloa

Munkegata 64A, 7011 Trondheim, Norge

08:00 - 16:00

04.03.2023

«Fantastisk natur, god kaffe, hyggelig guide og skitt fiske!» Utstyr inkludert!

Varighet

2 Timer

Turbeskrivelse

Bli med på en hyggelig fisketur på Trondheimsfjorden! Vi seiler deg ut på fjorden hvor du passerer den majestetiske festningsøya Munkholmen og nyter fantastisk utsikt mot Trondheim by og snødekkede fjell på horisonten.

Fiskeutstyr er inkludert og guiden viser deg gjerne hvordan det brukes og er behjelpelig underveis om dette skulle være din første fisketur. Mens man fisker kan det prates, gamle historier om livet på sjøen fortelles og varm skipperkaffe, te eller kakao kan nytes i de vakre naturomgivelsene. Til de minste har vi ekte piratskatt-sjokolade på lur 🙂

Fiske har alltid vært en viktig del av Norsk kystkultur, som vi ønsker å dele på tvers av generasjoner. Dette er en perfekt aktivitet for hyggelige sammenkomster med familie, venner og gode kollegaer. Ta med dine kjære, kle dere godt og gjør dere klare for tidenes fiskeeventyr.

Inkludert

✓ Fiskeguide (NORSK/ENGELSK)
✓ Fiskeutstyr (brukervennlige havfiskestenger, kroker, håv, sløyekniv osv.)
✓ Varm drikke (kaffe/te/varm sjokolade) serveres om bord
✓ Piratskatt-sjokolade til de minste
✓ Filetering og pakking av fangsten etter ønske: Skulle dere ønske å ta med fangsten hjem for matlaging kan vi gjerne filetere og pakke den for dere innenfor turens tidsrammer slik at den kortreiste og sunne sjømatmiddagen blir lettvint å lage.

Tilleggsinformasjon

For grupper på 1-18 personer kan du gjerne bestille tur direkte på nett! 🙂 For større grupper, firmaturer og arrangement, spesielle ønsker og skreddersydde opplegg ta gjerne kontakt med vårt kontor via info@trondheimbyboat.com
Bestillinger direkte på nett kan betales med kort, for betaling via faktura/EHF ta kontakt med vårt kontor.