Garnviks Røkeri til Clarion Hotell under Norway Seafood Festvial 23
Clarion Hotel Trondheim
Brattørkaia 1 Trondheim 7010
11:00 - 17:00
03.03.2023
Vi ønsker velkommen til smaksprøver på Clarion Hotell Brattøra 3. og 4. mars. Fra kl. 11-17 begge dager.
Da ideen om å bruke Kort & Godt sin egen akevitt fra Inderøy Brenneri i lag med laks fra Garnviks Røkeri var alle enige om at dette kunne bli noe virkelig godt. Gravlaks eller røkt laks var spørsmålet som dukket opp med en gang. Etter noen runder med prøving og feiling endte vi opp med en kombinasjon av dette. En lett gravet laks med krydder og akevitt som vi røyker forsiktig med bøk.
Samarbeid er en av grunnene til at Trøndelag har blitt mathovedstaden i Norge. Her har vi virkelig samarbeidet. En prisbelønnet akevittbonde fra Inderøy, en like prisbelønnet fiskerøyker fra Frøya og to glade gutter fra Innherred. Sammen har vi skapt den prisvinnende “Mildrøkt Aquavitlaks”.
TV-kokkene Lars Erik Vesterdal og Robert Mære byr på smaksprøver av det fantastiske produktet vi har skapt sammen. Vi håper å se deg på Clarion Hotell Brattøra!